26/7 - 07

Bilder på det jag köpte i går:

    
    

1. Gråa shorts från Åhlens
2+3. Väska från H&M, halva priset så jag köpte den för 98:-
4. Almanacka och pennor, Åhlens. Okej lite töntigt och barnsligt, men det blir iallafall personligt...och almanackan är ju så söt!
5+6. Silvrigt elefanthalsband från H&M. Finns även i guld.
7. Sjal till min syster, Indiska. Har en egen i mörkblå-svart.
8. Pyjamas, H&M
9. Brun utan sol från Natusan. Köpte den inte, fick den från VILA gratis. Den funkar jätte bra :)


 Felicia

Gisele Bündchen för Vero Moda

Läste nyss att Gisele Bündchen blir modell för Vero Moda, vilket gör mig extra glad eftersom att jag älskar Vero Modas kläder!



25/6 - 07

Trodde att det skulle regna idag så jag åkte och handlade lite..kom hem med; en pyjamas, ett halsband, en almenacka+pennor, en väska, ett par shorts och en sjal.
Men nu när jag skulle börja packa i min nya väska så märkte jag att dem inte hade tagit bort larmet! Hur klantig får man va?! Jag blir så förbannad, för nu måste jag åka tillbaka dit (för tionde gången på en vecka) och förklara för dem att de måste ta bort larmet...äsch..de kommer bara att tro att jag har snott den...orkar inte mer...

Felicia

24/6 - 07

Jag har inte skrivit något om vad jag gjorde på midsommar men jag var iallafall med sophie och hennes familj, åt lunch, tittade på midsommarstången, åkte ut med deras båt till en ö, åt, tittade på Desperate Housewives på bärbara dvd:n (inte precis sånt man ska göra när man är ute i naturen :P) och hade det jätte kul ;)

Dagens:
Inte världens finaste väder så det fick bli jeans och t-shirt...
 
T-shirt Indiska
Jeans Tiger of sweden
Guldiga flipflops Kapphal


Nu ska jag försöka måla tånaglarna i samma färg som finger-naglarna, innan sophie kommer

Mavala Sweety

Felicia

Stam Bag

Jag har alltid velat ha Marc Jacobs Stam Bag, men nu när den finns i silver, vill jag om möjligt ha den ännu mer....

Exclusive patent Stam bag large view   Exclusive patent Stam bag large view

21/6 - 07

Igår var jag tillbaka på dagiset där jag praoade förut och hälsade på. Riktigt kul att dem kommer ihåg en! :)
Idag fick jag lite sovmorron (om man kan kalla kl 10 för sovmorron) innan jag, syrran och sophie åkte och "shoppade" lite. Jag kom hem med en mörkblå-svart sjal från Indiska, reseprodukter och en hudkräm från Aco.
Inte mycket men ingen av oss kände för att gå i fler affärer.

Idag kom också böckerna jag hade beställt:
Bergdorfs blondiner och Gossipg girl (jag vet, jag är lite efter men ändå) och Det ska bli ett sant nöje att döda dig av Magdalena Graaf till mamma, som så gärna ville ha den.
Beställde den nämligen utan att hon visste om det så reaktionen när boken kom var:
"Var kommer den härifrån?" uppspärrade ögon från lunginflammation(?) sjuka mamma.
"Men jag beställde ju den till dig! Du ville ju ha den så jag sa: Den vill mamma ha, beställ den" smått irriterade jag.
"Jahaaa, tack" lättad mamma:P
Känns bra att kunna göra någonting för att andra ska bli glada....hm :/

Felicia

17/6 - 07

Gårdagen spenderades hos Sophie, likaså kvällen. Vi satt barnvakt åt hennes lillasyster när föräldrarna var på en fest och då passade deras storebror på att bjuda över lite kompisar och satte på jättehög musik..Vi var jätterädda över att det kunde komma fler, för det hade hänt förut att typ 100 pers kom...:/ Men vi klarade oss, det var bara ca 10 st den här gången..

Och idag har jag bara tittat på film och ätit glass; nya
Ben&Jerrys Fossil Fuel (köper man den bidrar man också med att samla in pengar till forskning om den globala uppvärmningen) den är jättegod, jag lovar:P

Snart är det dags för middag och sen tar syrran och jag en långpromenad som vi gör varje dag i 30 minuter, riktigt duktigt av mig tycker jag..haha:P

Felicia



15/6 - 07

Jag har aldrig riktigt gillat själva Nicole, men jag älskar hennes klädstil. Här får hon till det med mörka jeans, mysig hoodie, höga klackar och såklart de stora bågarna. Skulle varit perfekt en sån här dag i Stockholm, där det är lite halvtaskigt väder från och till...

image24



Felicia


Veckans låt




Gwen Stefani - 4 in the morning

13/6 - 07

Jag var ju och shoppade förr förra fredagen, som jag nämnde nångång, men jag har glömt att lägga upp bilderna på det jag köpte, så här kommer bilderna på det + lite annat jag köpte några dagar senare...och i måndags...


   
    
    

1. Vit tunika från Vero Moda
2. Guldarmband, Indiska
3. Mökblå shorts, Gina Tricot
4+5. Stora hårspännen från Friis&Company
6+7. Guldhalsband, Indiska
8. Rosa kortklänning, H&M
9. Grön klänning, H&M (50% den dagen jag köpte den, så jag fick den för 150:-!)

+ svarta flipflops från Åhlens, Proffs saltvattenspray(efterlängtad), söt necessär från H&M(bild kommer senare), nagellack från Mavala (färg Alexandria) och ett par skor från Din Sko (också efterlängtade)

Felicia

Sommarlov

Jaaa, äntligen sommarlov!!
Dagen började med att jag (såklart) missade bussen, eller nej, jag missade den inte, jag var där 3 minuter innan den kom och stod upp och väntade (som alla alltid gör för att visa att : jag ska med på den här bussen) och så bara åker den förbi!!! jävla busschaufför...gissa om jag blev sur när jag fick springa till centrum för att vänta 5 min på en annan buss som gjorde så att jag fick springa från busshållplatsen ner till skolan på 5 minuter.......!!
Men jag hann i tid till avslutningen, där min klass satt längst bak och inte såg nåt :/
Kören sjöng, rektorn + bitr.rektorn höll tal och sa adjö till niorna...kommer sakna niorna lite...det blir inte samma sak utan dem...på nåt sätt...sen finns det ju inget ögongodis kvar ;)

Efter att vi fått våra betyg och en glass åkte jag, sophie, jenny, julia och lisa till stan för att gå på bio (det var/är så fult väder), vi såg
Music and Lyrics med Hugh Grant och Drew Barrymore, den var riktigt bra och mysig haha :P
Och nu sitter jag här (utan att ha berättat för föräldrarna om mina betyg) och väntar på Exposed, som börjar kl 20.00 i kanal...3(?) eller nej 5...eller jag har glömt.. nej, nu måste jag gå och rensa jordgubbarna, man måste väl fira sommarlovet med lite herderlig glass och jordgubbar :)

Felicia

5/6 - 07

Någon som vet vad som händer när man badar i iskallt vatten när man är förkyld?
Jag vet...




Dagen efter.

Wow, matchen i går var helt.....skandal!
Men det viktigaste var att Sverige vann, 3-0 till Sverige alltså.



2/6 - 07

Ikväll gäller det



Danmark - Sverige

Kanal 9, Avspark 20.00

1/6 - 07

Costume Institute Gala




Bild nr 1: Eva Mendes i silver från topp till tå, helt underbart.
Bild nr 2: Har ingen aning om vem det är, tyvärr, men klänningen är fräsch och har snygg form. Matchar med metallic detaljer.
Bild nr 3: Ser ej vem det är, men hon har också hakat på Metallic trenden, hon kör på det guldiga och ser jätte bra ut med få accesoarer.
Bild nr 4: Caroline Trentini (?) kör på fräsch sommar gul klänning, stort krims krams halsband och utsläppt hår, helt rätt. Killen brevid borde dock ta sig en extra titt i spegeln.....

Vilken klänning tycker du är finast?