30/1

Det var nåt fel i söndags på bloggen så nu råkade det bli ett dubbelinlägg men jag bestämde mig för att ändra lite på det senaste. Finns väl inget roligt att skriva idag, skoldagen var tråkig och rätt så slapp och igår såg jag Förortsungar på bio.
Hej svejs

I love farfars bullar

Go kväll, kom hem från farmor och farfar för ca två timmar sen där vi åt middag och berättade den läskiga nyheten(om flytten) dom visste redan innan och det var lite stelt eftersom att trodde att mamma och pappa skulle skiljas men sen så fattade dom läget(att dom inte ska skiljas) och allt blev bra igen.
Förmiddagen spenderade jag i ett köpcenter, där jag köpte lite grejjer som jag kan visa i morron :)

Jag har faktist gjort alla mina läxor så nu förtjänar jag lite tv-tittande...


Ha det bra

Felicia
Ahh, jag exploderar (har ätit 6 st bullar...eller det kanske var 7 tillochmed)

My pick


Scarf
/ Turban
Bruuns Bazaar / Mads Nørgaard
Hög klack / Ballerina
H&M / Hermés
Förklädesklänning / A-linjeklänning
Edith / Paddington
Stenar och kristaller /
Nitar
En-axel-klänning / Tubklänning
Neon / Pastell
Kroppsnära / A-linjeformat
Pyton / Leopard
Modeblogg / Modemagasin
Baddräkt / Bikini
Chloé / Cacharel
Blommigt / Prickigt
Guldmetallic / Silvermetallic
Tighta byxor / Vida byxor
Sportchic / Lyxhippie
90-tal / 80-tal
Techometallic / Romantiskt


image
Fabulous life of Paris.



Obs. Jag är inget fan av Paris, några hjärnceller har jag väl kvar...tror jag.


En ny start

Hej, nu är jag tillbaka efter många tårar och gräl. Jag skulle väl kunna säga att "mitt nya liv" börjar nu; familjen säljer huset, vi flyttar i maj, jag börjar bli modigare, jag har börjat göra mina läxor bättre och jag ska sluta med godis och bakelser...

Ett nytt inlägg kommer strax efter det här med en lista som de flesta bloggare har gjort, så den kan du hitta vart som helst.

Felicia
Jag gjorde om bloggen lite, hoppas att ni kan se den.

Uppehåll

Nu var det lite mer än en vecka sen jag skrev..har ingen förklaring varför men...jag har vart lite upptagen och arg hela veckan, då är det inte så kul att skriva kanske.

Jag tar nog ett litet uppehåll på 1-2 veckor p.g.a familj och skol problem...och det blir nog inget med den där idén jag hade...

Felicia

11/1 - 07

Hej, nu var det några dagar sen jag bloggade.Beror nog på jag har vart så trött nu när skolan börjat igen och det känns som att dagarna bara blir längre och längre...

Egentligen borde jag inte sitta här eftersom att jag har en spanska läxa till imorgon som jag inte har gjort; 6 meningar som vi ska kunna utan till med skriftlig och muntligt förhör... jag gäspar bara jag tänker på det.
Okej, kanske inte låter så jobbigt för er, men det är en hel del skumma ord och heeelt onödiga meningar att kunna.

När jag ändå är igång och skriver kan jag visa lite kläder från Urban outfitters som jag misstänker att jag kommer att köpa inom kort....hmm..



 


 
 
Felicia
- Jag har kommit på en ny idé, som jag kanske visar för er i morgon, det är ju FREDAG då! Nej, nu går jag och kollar på
Veronica Mars (som börjar kl. 20.00 på tv2).


Mina favoriter

Så, nu kommer listan med de produkter jag använder i mitt ansikte just nu:

Hudkräm:
Nivea Visage Control It Gel Cream Fungerar bra, håller mig matt nästan hela dagen.
Foundation: Maybelline Dream matte mousse i färgen Ivory. Jag tycker att den är okej, jag blir inte glansig av den men efter några timmar när man kollar sig i spegeln ser det ut som att den har torkat i hop och blivit lite som en kaka i ansiktet....
Rouge: Maybelline dream mousse blush i färgen Dolly Pink. Den här är jätte bra och färgen jag testat passar bra till ljusa hudfärger. Den kan se lite glittrig ut men det är bara att "stryka handen över kinden" och fixa till så att rouget ligger jämt över kindbenen.
Mascara: Lancome´s Hypnôse waterproof har varit min favorit i ungefär ett år nu. Den är jättebra, klumpar sig inte och är lätt att applicera. Den vattenfasta mascaran är verkligen vattenfast, kanske lite för vattenfast för mig eftersom att jag har svårt att få bort den med min sminkborttagning.
Läppbalsam/Läppglans: När jag är torr om läpparna tar jag bara fram Elizabeth Arden eight hour(som de flesta känner till) men om jag vill ha lite glans på läpparna så använder jag Lancômes Juicy Gelée i färgen 05 som är gul, luktar citron och är jättefräsch. Nästan alla "smaker/färger" luktar gott och ett plus är att man får en liten applicator som är rosa(!!) så att man slipper gräva i burken med fingrarna och bli kladdig.
Ögonskugga: Jag använder nästan aldrig ögonskugga. Ibland händer det att jag använder en svart ögonskugga från H&M för att sota lite. Annars använder jag lite highlighter i ögonvrån för att öppna upp ögonen lite extra.
Puder: Jag får ju inte glömma pudret, en räddare i nöden ;), själv använder jag Dual foundation från Make up store som puder. Men nu har det gått sönder så jag ska köpa ett nytt puder, från ett annat märke den här gången. Funderar på löspuder, har faktiskt aldrig testat det. Nån som har ett förslag på ett bra löspuder?

Ja, det var väl det jag använder till vardags, hoppas att jag inte har glömt nåt. Men nu måste jag kila iväg och äta middag. Ha en trevlig lördagskväll!




Felicia

6/1 - 07

När jag vaknade idag trodde jag att det skulle bli en lugn dag som jag kunde sova mig igenom, vilket det också blev. Men mormor och morfar var här så jag var tvungen att sminka mig(jag ser hemsk ut utan smink) och kunde inte sitta vid datan ifred utan att hela familjen ställde sig bakom mig för att titta vad jag gjorde. :/

I morgon tror jag att jag ska åka till nån affär och köpa mappar till skolan(en färg för varje ämne). Jag ska ta kort på hur mitt skåp ser ut inuti så får ni se hur stökigt det är....en katastrof :P
Jag måste också köpa hårinpackning och en ansiktsmask...och en plånbok...kanske en tröja också ;)
Ikväll kanske jag ska färga håret också, men bara utäxten, vi får väl se hur det går..jag är ganska säker på att jag blir fejk-blond och det är min största mardröm...så fult!

 Jag skulle gärna vilja ha den blonda hårfärgen som Cameron Diaz hade innan hon färgade håret brunt...

Felicia
- Den där listan med mina "skönhetsfavoriter" kanske kommer snart...:P

5/1 - 07

Idag har det inte hänt så mycket, jag har varit på IKEA med min mamma och planerat hur vårt nya kök och vardagsrum ska se ut :)
I onsdags var jag på bio, jag glömde blogga om det, och såg
Marie Antoinette med min syster. Jag trodde att den skulle vara ganska tråkig men jag måste erkänna att den faktiskt var riktigt bra och jag kommer nog att köpa den när den kommer ut på dvd :P mer berättar jag inte om filmen men om du gillar skor, lyx, klänningar och sötsaker ska du se den här filmen!



Just nu håller jag på att göra en lista med mina "skönhetsfavoriter" som jag brukar använda, vi får väl se när jag blir klar med den.
Och förresten ändrade jag bakgrund och sånt igen, hoppas att ni kan se det, har haft lite problem med bilderna tidigare...

Felicia


:D