200 år

Idag är det exakt en vecka sen jag testade min kompis Sophies dans. Hon går och dansar nån sorts showjazz och Lisa(kompis) som också går i gruppen var sjuk, så då tänkte jag att jag kunde testa dansen lite.....vilket inte var en sån bra idé....gruppen "kryllade" av "småbarn" eller ja..i vår ålder då. Och dom flesta trodde att dom var jätte snygga och jätte coola (vilket säkert några andra också tycker, men inte jag då) och att dom kunde dansa...själv kan jag inte dansa och det erkänner jag, men liksom jag var ju bara och provade, jag hade inte tänkt börja på deras dans så lägg av med den där blicken tänkte jag.

Iallafall, nu ska jag, Sophie, Lisa, Julia och Christine börja på en annan dans (nybörjardans) som heter typ lyrisk jazzdans, nån som dansar det? Och det lät jättekul, på uppvisningen ska vi få sminka oss vita och svart runt ögonen och dansa till musik från
Grinchen :P Sophie, Lisa och Julia testade dansen igår, jag skulle följt med men jag har ont i hela kroppen och lock för öronen och sånt...sen ville jag ju kolla på Egypten-Sverige :P (inte för att det var en intressant match men..)
Så jag hoppas att det blir nåt av den här dansen nu...behöver komma i form och träna hjärnan lite :)
adrianalima-14.png

Nu ska jag inte tråka ut er längre (men det var faktiskt det roligaste jag hade att skriva om idag) så jag avslutar med ett litet grattis på 200-årsdagen av min blogg! :)







Felicia

Kommentarer
Postat av: malin

grattis :D jag går också på dans :D

Postat av: Felicia

Malin: Tack :)

2007-02-09 @ 15:35:32
URL: http://felicias.webblogg.se
Postat av: Anna

fin blogg :)

2007-02-09 @ 15:53:11
URL: http://anabanana.webblogg.se
Postat av: malin

Jag går på street jazz

2007-02-09 @ 16:15:29
URL: http://maliino.webblogg.se
Postat av: Felicia

Anna: Tackar tackar =)

Malin: Okej, det låter kul :)

2007-02-09 @ 17:50:53
URL: http://felicias.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback