"Jag vet att det är den 15 idag, för i måndags åt jag nr 15 choklad i chokladkalendern..."

Jag kunde inte blogga på Lucia, för webblogg.se hade något problem, typ...
Jag kunde inte blogga i går för min syrra satt hela dagen och skrev på sitt engelska arbete och var inne på msn samtidigt, effektivt...
Och idag har jag ingen aning om vad jag ska skriva....känner mig så deppig och det känns som att hälften av alla mina lärare hatar mig.
Jag vet inte vad jag har gjort, jag arbetar bra och ligger på VG nivån i de flesta ämnen, jag pratar aldrig när man inte får (självklart viskar man lite med "bänkkompisen") och jag gör allt dem vill att man ska göra...men ändå så känns det som att dem behandlar mig orättvist...eller, jag kanske bara inbillar mig..

Idag var iallafall skolsköterskan snäll mot mig(jag gick inte dit frivilligt, alla måste gå), jag låg strax under medellängden och vägde perfekt(hatar det ordet) för min längd, har bra syn, färgseende och min rygg är rak :)

Vad som skulle kunna muntra upp mig nu är lite landslagsfotboll, en kopp varm choklad och dessa skor från
asos.com

 
Felicia

Och kanske underkläder och smink  från Victorias Secret, en blå ipod, en ny digitalkamera, pengar, kläder, en apple data, en hundvalp, en resa till London, en flytt till Danmark och en....o.s.v :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback